Gerard en Gonda


Gerard en Gonda zijn gelukkig getrouwd en hebben samen deze droom tot werkelijkheid gebracht.

Gerard is afgestudeerd als ingenieur in de werktuigbouw, tevens heeft hij op veel gebieden omtrend het paardengebeuren zich veel dingen eigen gemaakt. Het is logisch dat hij de meeste technische zaken rondom het bedrijf tot zich neemt, tevens heeft hij via cursussen ed. het hoefsmederij onder de knie. Hij vindt het belangrijk om alle technische zaken maar ook het welzijn van het dier te doorgronden en daar waar nodig zelf diagnoses en op eigen natuurlijke basis de dieren gezond te houden en tevens sportief zich goed voelen.
Naast dit bedrijf runt hij samen met Gonda ook een ander bedrijf namelijk als fabrikant en verkoop van trainingsmolens en aanverwante artikelen.zie ook www.trainingmolen.nl
De komplete realisatie van ontwerp tot werkelijke bouw hebben ze ook samen gedaan.

Gonda is jarenlang actief in de pony- en paardensport geweest. Ze is zowel dressuur als springen met meerde paarden tot op Z2 nivo geweest. In haar jeugd behoorde ze tevens tot de uitverkozen selectie voor de youngriders. Tot de geboorte van de kinderen is ze zelf aktief geweest in de sport, daarna heeft ze zich volledig toegelegd op de begeleiding en training van haar kinderen. Dit met grote voldoening, daar de resultaten van de kinderen loofend zijn en deze in combinatie met dit bedrijf hopelijk nog verdere vruchten zal afwerpen.


Stal Berends
       Facebook Marcella         Gerard en Gonda

        


 
       


Michelle, Melanie en Marcella

De drie kinderen van Gerard en Gonda zijn bedreven kinderen, die ook graag met pony's omgaan.

Michelle (1998) is de oudste van de drie, ze rijdt met haar pony's(vanaf 2015 rijd ze ook paarden) zowel met springen als dressuur op Z-nivo. Haar resultaten zijn zeer positief te noemen voor haar jonge leeftijd, ze heeft al meerdere Nederlandse kampioenschapstitels op haar naam staan.

Melanie (2000) gaat zoals haar oudere zus er ook flink tegenaan. Meerdere keren heeft ze de regionale kampioenschappen gewonnen en tevens heeft ze bij de kopgroep bij de Nederlandse kampioenschappen gezeten.

Marcella (2005) rijd meerdere pony's zowel springen als dressuur. Ze heeft meerdere keren mee gedaan aan de Nederlandse kampioenschappen en zoals ze bedreven is zullen we wel blijven heen gaan.
Michelle
        


 
       


Melanie
        


 
       


Marcella


 
       


Stal  Berends - Wissenweg 11 en 12 - 7881 GV Emmer-compascuum - Tel.: 0620521578 / 06 13370755 - E-mail: info@stalberends.nl - website: www.stalberends.nl